WERKZAAMHEDEN

WERKZAAMHEDEN

Met passie en plezier maken wij onder andere keukens, kledingkasten, badmeubels, haardmeubels, vakkenkasten, bijkeukens op maat. Aan precisie geen gebrek. Alles wordt passend gemaakt op basis van uw wensen qua stijl, materiaal en kleur. Wij zorgen er samen met u voor dat het eindresultaat aan uw wensen voldoet en dat er een verbluffend resultaat wordt gerealiseerd.

Diverse mogelijkheden van het materiaal

We maken veel gebruik van gefineerde producten en spuitwerk. In het laatste geval wordt het eerst van MDF gemaakt en vervolgens bij de spuiterij gespoten. Dit kan bijvoorbeeld een metallic kleur zijn maar ook een standaard RAL-kleur. Daarnaast maken we gebruik van geplastificeerde platen in alle kleuren. Platen kunnen voorzien worden van patronen zoals houtnerf of zelfs een ‘stoffen look’. Zo krijgt u altijd een uniek meubel op basis van uw wensen. 

MAATWERK

Heeft u een specifieke wens voor een nieuw meubel? Wij kijken graag met u mee. Op basis van onze kennis en ervaring kunnen we u zeker verder helpen. Of het nu gaat om een moderne keuken of een landelijke haardmeubel, uw wens is onze uitdaging.

“Al onze klussen hebben één ding gemeen: Elke oplossing is uniek.”

U krijgt wat u wilt bij Donkers Interieur

Alles is maatwerk en past dus precies

U kiest uit een zeer divers aanbod van stijlen, materialen en kleuren

Vooraf bespreken we de opties en laten we u voorbeelden zien

We maken altijd gratis een (werk)tekening + offerte vooraf

We vragen niet veel van u. Alles wordt namelijk eerst in een werkplaats opgezet. Zo kunnen we bij u thuis efficiënt aan de slag.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag!